keskiviikko 6. kesäkuuta 2012


Posted by Picasa
Kuis killuu?

Ylhäällä komeilee firmani uusi logo. Tuli erittäin hieno ja olen siitä kovin ylpeä :) Kiitos kuuluu Eini Ontroselle, jonka kanssa pähkäilimme yhdessä fonttia ja muotoa ja väriäkin metsästettiin joku tovi. Kiitos Eini olet taitava ja ihana ihminen muutenkin. :) <3 <3 <3 Valkoiselle pohjalle tuollaisena ja mustalle sitten mustat osat valkoisena, tajusitko? ;) Teen urheiluhierontaa, personal trainingia, työpaikkaliikuntaa: taukojumppaa, ryhmäliikuntaa. Laskutus- ja reskontranhoitohommatkin menee ja niitä teenkin parina päivänä vkossa. Kun haluat parhaat neuvot ja niksit, sinua palvelee POWERIKSI!

Sitten kuulumisiin. No olen ollut melekosen väsynyt. Dieettiä takana nyt 3,5 vkoa ja alku oli KAMALA! Taju on ollut välillä meleekin kankaalla, tähtiä näkynyt, huimannut, väsyttänyt ja ollut nälkä. Siinäpä pähkinän kuoressa syyt miksi en ole jaksanut valvoa töiden ja treenien ja Aslakin kanssa leikkimisen jälkeen. Olen mennyt siis hyvin ajoissa nukkumaan ja herännyt aina aikaisin treenaamaan. Näinä ekoina viikkoina on kysytty kyllä tahdonvoimaa ja sitä, että haluanko tätä oikeasti??? Moni olisi repsahtanut tai selitellyt itselle jotain, että kyyllähän sitä voi vähän tai pahimmassa tapauksessa jättänyt kesken. Not Me! Oon sellanen pohjosen likka, että kun jotain päätän sen myös pidän ja sen totta vie teen. Nousen lavalle vaikka mikä olisi, ainoastaan joku vakava sairaus voisi minua estää. Kovia olen kokenut, mutta hengissä vielä ja sanonpa vaan, että vahvempana. Tarkoitan siis aikaisempia juttuja. Niin kovaa vedän tämän kesän kun pystyn ja treenaan niin hyvään kuntoon kun vaan pystyn. Esiintymistä on treenattava myös, koska se on se juttu, ISO juttu tässä sarjassa. Täysiä mennään kohti karsintaa ja ensimmäinen tavoite on saada SM-kisapaikka :) Aamulla katsoin kisailmoittautumista ja minut oli merkitty body fitness sarjaan :D :D what a joke!!!!!!!!!!! Repesin, mistähän lissää lihhaa syksyksi??? No viestiä liittoon ja asia olikin jo kohta korjattu. Kaikille siis tiedoksi, en kilpaile body fitnessissä. Arvostan jokaista kisaajaa kyllä ja nostan hattua. Luulen kuitenkin bikinin olevan se mun juttu :)

Vähän alkaa jo kroppa tottumaan ilmeisesti tähän dieettiin, koska enää ei ole ihan niin vaikeaa. Treenit on kulkenu kokoajan hyvin, mutta treenittömät päivät ne on pahimpia. Minun treenitön päivä saattaa siis olla aamulenkki, hierontaa 4h, jumppaa 2h. JAA! Alkushokki, toivottavasti takana kohta!

Aslak meni äsken vessaan ja haki paperia. Menin perään ja aloin kuuntelemaan: "Voi peekele!" kuulu vessasta ja mie aloin nauramaan:  "Mitä sanoit?" Aslak repi paperia rullasta ja sano taas: "Voi peekele". Pidättelin naurua ja seurasin ukkelia keittiöön. Sinne se paineli pyyhkimään lattiaa, jonka oli sotkenut syödessä makaronilla ja raejuustolla.. huhhuijaa. Ei voi ylpeillä, mutta hauskaa oli.

Pari päivää on huimannut ja särkenyt niskaa ja päätä. Kävin eilen osteopaatilla Jyväskylän keskustassa. Paikkana Keski-Suomen osteopatia, Jari Kinnunen. Hän on myös hieroja. Huippu tyyppi. Erinomainen palvelu. Jari tietää mistä puhuu ja luotan hänen käsiin kallonpohjan ja kaulanikamatkin :) Joku kauhistelee nyt, mutta kun se tehdään okein, kuuluu mukavia ääniä ja pää taas kääntyy :) Lukkoja aukesi siis ja nyt kroppa ja lihakset totuttelee taas toimimaan ilman lukkoja, ns. uudessa asennossa/tilassa, niin sen takia on varmaan särkenyt päätä. Ehdottomasti sen arvoista, mutta ehkä hieman useammin saisi käydä. Viime kerta oli n 1,5 vuotta sitten :D No tästä viisastuneena varasinkin heti jo kaksi seuraavaa aikaa. Molemmilla kerroilla avataan lukot jos niitä on ja sitten hierotaan :) Jari Kinnunen on yksi minun sponsoreista, pitää huolta ja hoitaa kisakuntoon :) Kiitos Jari!

Kuntokuvia otettu taas tänä aamuna. Laitan  myöhemmin kun saan piuhan. Kunto on edennyt ja se motivoi jaksamaan. Keksin myös salaatit ja yrtit ja kaikki ihanat vihreät kaupasta. Sain ruokiin taas sellaisen tsempin, että syön sitä niin mielellään. Kaikki oli vain oman mielikuvituksen puutetta kun tuskailin mm. oliiviöljyn ja parsan kanssa. Valmentaja sanoi, että saat vaihtaa rypsiöljyyn ja parsan johonkin vihreään :) JEEEE! Nyt minun annokset on niiiin herkullisia. Alle kokoan erilaisia salaatteja ja yrttejä, sipulia, ruohosipulia. Päälle raejuusto, liha, öljy ja mausteet. Ai että maistuu!

Päällimmäinen fiilis nyt on hyvä vaikka on tyttöä koeteltu viimeisten viikkojen aikana! Unimaailma kutsuu nyt, mutta tästä se taas lähtee. Huomenna suuntana Descom Oy: vetreät hartiat, iloinen mieli ja tiukka treeni!

Blogini myötä toivotan kaikille hyvää yötä

Emmuliini







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti