tiistai 31. heinäkuuta 2012



2 vkoa sitten valmiina nousemaan maihin Suomen puolella.
Kuulumisia!

Ekaa kertaa tuli kuntokriisi. Jännä homma, koska kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan ja ajattelinkin, että milloinkohan se tulee. No nyt on hyvä aika ahdistua, koska kisoihin on muutama vko aikaa ja paljon ehtii tapahtua vielä :) Viimeset kiristyksethän lavakuntoon tapahtuu vasta ihan viimeisellä vkolla kun kikkaillaan suolan, nesteen ja hiilihydraattien kanssa. Tiedän järjellä sen, että aikataulussa ollaan. Viimeksi kun kävin Bullin luona sain oikein hyvän palautteen. Mietiskelin siinä omaa fysiikkaa, sen tasapainoa ja lihasta jne ja Bulli sanoi, että oikein hyvältä näyttää ja oikein hyvä on fysiikka :D Tiedän, että Mentulan Jari ei sano jos ei tarkoita. Pitäisi kai rauhoittua ja jatkaa loppuun asti stressittä..

Lomalla ollut vähän matkustelua ja sitä kautta epäsäännöllisempää rytmiä. Käytiin Tonin kanssa Pietarissa päivän keikka ja Suomen sisällä muuten sukuloimassa. Epäsäännöllisyys on just paha, koska valvominen  väsyttää ja se myös turvottaa. Silloin olo on kauhea. Valvomisesta tulee ihan krapulainen olo ja väsymyksen vaikutus kestää pitkälle seuraavaan viikkoon vaikeuttaen treenejä ja kaikkea. Huh. Nyt on menossa viimeinen lomavko ja kisoihin enää 4 vkoa ja 4 yötä.

Eilen kävin biancanevessa bikinisovituksessa ja kotiin päästyäni katsoin siellä otettua kuvaa ja iski paniikki. Alaosa näytti vääränkokoiselta!!!!! Hinta on lähellä 300 euroa per bikini (minulle siis tulee kahdet eri väriset) ja jos alaosasta leikataan väärän kokoinen. Voi EIIIII!!!!! Laitoin hirveässä stressissä viestin Biancaneve kännykkään melkein yöllä ja toivoin...oih niin toivoin että he eivät olisi ehtineet tehdä niille vielä mitään. Aamulla puhelimella tavoitettuani tytöt vielä keskusteltiin ja käyn uudestaan 13.8. ja katsotaan alaosa uudelleen nopsaa. Hintaan kuuluu vaan yksi sovitus, sitä en tiennyt..glumps..nielaisu. Maksaako uusi sovitus siis vieläkin enemmän?????? No ei tarvitse koko juttua uusia vaan nopsaa vaan katsoa alaosa, joten maksua ei tule lisää. Huh! Sitten aloin miettiä koristenauhojen (bikinien yläosassa ja alaosan sivuissa olevat) paksuutta suhteessa omaan kroppaan ja mikään ei enää tuntunut hyvältä. No että "sillä lailla" niin kuin iskä tapaa sanoa.

Se on sitten 13.8. kun iltapäivällä ajan Treelle ja laitan bikinialaosan uuteen muotoon ja koristelujakin ehdin kuulemma vielä miettiä :) Itse koristeet tiedän jo, mutta kavenna varmaan nauhaa hieman. Hienot niistä tulee joka tapauksessa. Kamala olotila piti käydä läpi taas. On se ihmisenä olo rankkaa :D

Töitä pitäisi painaa vielä 3 vkoa aikas lujasti samalla tietenkin treenaten, ja sitten viimeistelyviikolla otan rennosti. Hoidan kaikki asiat ja vedän lonkkaa vaan. Lihasta pitää olla tässäkin sarjassa, mutta ei ihan valtavasti. Tasapainoisuus ratkaisee eli se, että sulla on omaan kroppaan suhteessa tasapainoinen ylä ja alavartalo. Toki muitakin arvostelukriteerejä on. Niistä voi lukea http://www.ifbb.fi/fitness/saannot_bikini.
Muuten just äsken tuli uusi sääntöpäivitys. Bikineitä saakin koristella.. vähän viimetipassa näitä sääntöjä tulee, mutta niillä mennään kun ei muuta voi.

Kilpailijaesittelyn saan elokuun puolella lähetettyä bodylehteen ja linkitän sen tännekin sitten. Promovideo, joka kuvattiin heinäkuussa tulee kans elokuun puolella. Videolla ja kuvissa dieettiä oli takana 7 viikkoa ja kunto edennyt aikataulussa. Matkaa vielä lavalle, mutta perushyvä! Onneksi kehitystä on tapahtunut taas kun nyt katselen kuvia. Siinäpä vinkki jokaiselle, joka haluaa muutosta. Ota kuvia ota kuvia ota kuvia! Niistä näet kehityksen :) 

Kaurapuurot vedetty naamariin. Ei muuta kun salille jalat rääkkiin ja sen jälkeen posetreeniä ja kuntokuvia. Laitan sitten kuntokuvia tännekin :)

Kiitos Tanjalle, joka oli jo kysellyt päivitysten perään :)

Tsemppiterveisin

Emmuliini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti